צילום: ישראל אלפסה צילום: ישראל אלפסה צילום: ישראל אלפסה

בשרלה- מתחם אושירה כ'ס

הסניף הרביעי של רשת מסעדות ה-steak house ״בשרלה״ והסניף הראשון אשר תוכנן על ידי משרדנו והוא גם סניף הדגל של הרשת הממוקם במתחם הבילויים אושילנד, בעיר כפר סבא.
הסניף  תוכנן ועוצב בקונספט חדש ושונה לחלוטין מהקונספט הקיים ברשת עד כה.
מקורות ההשראה לתכנון הסניף הוא חללים אנגלוסקסיים  עתיקים.
שימוש בחומרים כמו : לבני בריק , מסבכי עץ מיושנים, רצפת עץ מפרוקים , מדפים לאחסון מאות בקבוקי יין,  אלמנטים המדגישים את מקור ההשראה.
על מנת להדגיש את מהות העסק תוכנן חדר הגריל ועישון הבשר במרכז החלל והוא  בהמשך ישיר למטבח התפעולי.
חדר הגריל תוכנן כך שהוא שקוף מ – 3 צדדים ונראה מכל מקום במסעדה.
בר אלכוהול ויין מתחבר למטבח הפתוח ומחזק את הקונספט החדש – חיבור בין בשר ליין עם שקיפות ונראות.
חלל הישיבה המרכזי מחולק למספר איזורי ישיבה : בר , חדר ארועים פרטי וחלל המסעדה .
על גבי הקיר המרכזי של החלל הותקנו עשרות מראות בגבהים ובכיוונים שונים המעצימים את החוויה.
חדר ארועים פרטי המחזק את הקונספט – שקיפות תוך שמירה על אינטימיות.

החלל  עוצב ע"י מיקי הייבלום ומעצבת הפנים גלית שפר.