english | עברית

מיקי הייבלום אדריכלות ועיצוב פנים 

מיקי הייבלום אדריכלות ועיצוב פנים -  תכנון ועיצוב מסחרי, ציבורי ופרטי
מרצה במכללה להנדסאי אדריכלות אורט סינגלובסקי ת"א

לימודים והכשרות:
הנדסאי אדריכלות
ניהול בתי מלון
מלווה בנייה ירוקה מטעם מכון התקנים

המשרד מתמחה ב : תכנון , עיצוב למגזר הקמעוני עם ניסיון רב בתחום
האירוח והמזון ( מסעדות , בתי קפה , ברים ומערכי מזון )
ובתחום המסחרי ( חנויות , חדרי תצוגה ומרכזים מסחריים ) .
בעל ניסיון של למעלה מ- 300 פרויקטים בתחום הקמעונאי.

המשרד מעניק תכנון עיצוב כולל, משלב הרעיון ועד לפתיחת העסק וכולל :
* בניית קונספט – גיבוש והגדרת מהות העסק .
* תרגום הקונספט לתכנון עקרוני – תיכנוני עיצובי.
* פרוט התוכנית הנבחרת והפיכתה ל  : תוכנית מערך ציוד מפורטת.
* הפקת פרספקטיבות  להמחשת פנים העסק.
* הפקת הדמיות פוטוראליסטיות - הצגת פרוייקט במצב מדוייק טרם תחילת בנייה .
* הפקת תוכניות עבודה, מפרטים טכניים, כתבי כמויות וחוברת מכרזים.
* תכנון כולל של המערכות המקצועיות – אזורי שרות, אזורי יצור ואזורי עבודה.
* בנייה ויצירת אלמנטים אומנותיים.
* בחירת חומרי גמר וריהוט.
* פיקוח עליון על ביצוע העבודות.


אני מאמין של מיקי הייבלום :

תכנון עם ראיה שיווקית ועסקית – הצלחה של בעל העסק היא ההצלחה שלנו:
אנו פועלים במשך כל השלבים לתכנון יעיל, פונקציונאלי ומקצועי,
תוך שילוב של עיצוב פנים מקורי, ייחודי ומרשים.
כל אלה תורמים בצורה משמעותית להצלחת העסק והפיכתו למוקד התעניינות
ומשיכה ללקוחות רבים.

חקירת הצרכים של המזמין וגיבוש פרוגרמה וקונספציה:
שלב ראשון בתכנון הוא שלב מאוד חשוב. בשלב זה מוגדרת הזהות של
העסק על כל מרכיביו (מגוון מוצרים, רמות מחירים, קהלי יעד,  שיטות עבודה וכו' ) .
על בסיס הגדרות אלה מתבצע תכנון מוקדם של האזורים הפונקציונאליים,
האזורים הטכניים, ואופי החלל ( חומרים, צבעים, טקסטורות, תאורה, סאונד וכו' ) .
בהסתמך על הגדרות הצרכים אנו מתכננים את כל המערכות המקצועיות,
ואת עיצוב הפנים בצורה מקצועית ומדויקת .

תכנון ועיצוב טוטאלי:
אנו מאמינים כי כל הנושאים התכנוניים והעצובים בתוך העסק ובסביבתו כרוכים זה בזה,
ורואים בכל פרט חלק מן השלם, תוך שמירה על קשר הדוק בין כל הפרטים.

הפקת פרספקטיבות להדמיית העסק טרום הקמתו:
על מנת להקל על לקוחותינו, אנו מפיקים עבורם,  עם סיום שלב הסקיצות,
פרספקטיבות המאפשרות להתרשם בצורה מוחשית מהתכנון הסופי של החלל,
עוד לפני תחילת הבנייה.

קשר צמוד ורציף ופיקוח על כל תהליכי הבנייה:
זמינות גבוהה בזמן התכנון וביקורים בתדירות גבוהה בשטח -
תקופת הבנייה רצופה לחצים ובעיות, ודורשת מתן פתרונות בזמן אמת.
משרדנו מקדיש זמן רב לפיקוח בשטח מתוך אמונה בגישה של מניעה,
פתרון של בעיות בזמן אמת, ירידה לפרטים והקפדה על ביצוע מושלם.

מודעות גבוהה לתרשימי זרימה והנדסת אנוש:
מאות פרויקטים בתחום ההסעדה וקמעונאות, ניסיון רב מהשטח,
למעלה מ- 15 שנות פעילות, התחשבות בתרשימי זרימה מורכבים ומגוונים,  
חשיבה יעילה ופתרונות יצירתיים.
כל אלה הופכים את התכנון והעיצוב של משרדנו לבסיס של עסק מצליח.

תכנון ע"פ תקנות משרד הבריאות עבור בתי אוכל ומשקאות :
כל עסק של מזון משמש כמפעל קטן לייצור מזון והגשתו.
כדי לשמור על בריאות הציבור חיבר משרד הבריאות תקנות לתכנון בתי אוכל.
משרדנו עוסק בתכנון המקצועי ע"פ תקנות משרד הבריאות תוך התייעצות צמודה עם
מהנדסי משרד הבריאות והמהנדסים לרישוי עסקים,  כך שעוד לפני תחילת הבינוי
קיים אישור עקרוני מהרשויות לתקינות וחוקיות העסק.
בהמשך מטפל משרדנו בתהליך רישוי העסק כולל הפקת "הגרמושקה" והגשתה
למחלקה לרישוי עסקים האזורית.


המפתח הירוק  לבתי אוכל :
מפתח ירוק לבתי אוכל הוא מסמך אשר פותח  על ידי מיקי הייבלום על בסיס תקנים קיימים  והותאם במיוחד לתחום בתי אוכל , מסעדות, בתי קפה ,מזנונים , חברות קייטרינג , אולמות ארועים ,מאפיות, בתי מלון , חדרי אוכל  וחברות הסעדה .
המפתח הירוק מדרג , מסמיך ומפקח על בתי אוכל במספר תחומים :
1- בינוי
2-  אנרגיה
3- מים
4- בריאות
5- פסולת
6-  קהילה
7-  קניינות
8- תפריט

מטרות ויתרונות המפתח הירוק :
1- שמירה על איכות הסביבה ומניעת זיהומי מים , אויר רעש ופסולת .
2- חסכון במשאבים ואנרגיה.
3- התייעלות כלכלית והגדלת הריווחיות.
4- שיפור תהליכי יצור ואיחסון .
5- תרומה ועזרה לקהילה.
6-  הדרכת צוות המטבח , הבר  מלצרים והאחראים .
7- הפיכת העסק לאטרקטיבי , יחודי , חיובי ופורץ דרך .